marime text:

Un politist este liber la un an dupa ce a ucis intr-un accident un jandarm!

Durere fara alinare intr-o familie din Gaiesti - Dambovita, care nu mai are liniste de un an, de cand un barbat a pierit intr-un accident si nimeni nu a platit pentru asta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii spun ca vinovat este tocmai un politist care se plimba si acum liber, dar cei care ancheteaza cazul spun ca din dosar le lipseste cel mai important document - certificatul medico legal - si dau vina pentru asta pe medicul legist ca tergiverseaza cazul.

Jandarm de meserie, Adrian Serban avea 40 de ani cand a pierit in cumplitul accident de circulatie. A luat o masina de ocazie ca sa ajunga la serviciu dar soferul, un politist, a derapat si s-a tamponat cu alt autoturism.  

Desi a trecut un an de la cumplitul accident, dosarul omorului din culpa este inca la politie. Motivul - lipseste certificatul medico legal!

Managerul spitalului judetean, care are in subordine medicina legala, este nou in functie. Spune ca acum a aflat de caz si a cerut explicatii.

Dar si ancheta administrativa are deocamdata aceeasi soarta ca si ancheta penala. Nu poate avansa pentru ca medicul legist responsabil de dosar a intrat in concediu. Asta intareste convingerea oamenilor ca vinovatul vrea sa castige timp.

Cecetarea facuta la locul accidentului arata ca politistul aflat la volan este singurul vinovat de accident. Nu a adaptat viteza la drumul plin de polei si zapada. Jandarmul mort in accident a lasat in urma o sotie distrusa si doi copii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu