marime text:

Se juca cu pistolul? Teorie incredibila in cazul politistului care s-a sinucis dupa ce si-a impuscat iubita!

Poveste tulburatoare, petrecuta in zori, la Bucuresti. Un politist de 32 de ani, din Capitala, s-a impuscat mortal, nu inainte sa traga si in prietena sa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scenele sangeroase s-au derulat in apartamentul in care barbatul locuia impreuna cu alti doi colegi. Unul dintre ei chiar dormea in camera de alaturi.

Tot ce s-a intamplat vineri dimineata la ora 4.00 este invaluit in mister. Este posibil ca politistul sa se fi jucat cu arma pe care o detinea legal - nu este vorba despre pistolul din dotare - si din greseala sa se fi descarcat catre iubita lui.

Femeia a fost zgariata de glont in zona cefei, insa din cauza socului a lesinat. In acel moment, politistul crezand ca fata a murit, s-a speriat si s-a impuscat mortal.Se ia in calcul aceasta varianta mai ales ca in camera de alaturi se afla un alt politist, coleg cu cel mort. Acesta nu a auzit niciun fel de zgomot sau cearta inainte de impuscaturi.

Bineinteles ca ancheta este in desfasurare si nu s-a exclus nici ca intre cei doi sa fi fost un conflict, iar politistul sa isi fi impuscat intentionat iubita.

Femeia, care este mai mare cu 8 ani decat el, a fost dusa la spital. I s-a ingrijit rana, dupa care a fost externata. Deocamdata nu va fi audiata, pentru ca este in stare de soc.

Barbatul lucra in politie din 2006. La testul psihologic din mai a fost declarat apt. Tot atunci si-a luat si pistolul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu