marime text:

Un politist care s-a impuscat cu arma de serviciu, salvat de telefonul mobil!

Telefonul mobil a fost luni seara vesta antiglont care a salvat viata unui politist din judetul Braila. Barbatul s-a impuscat cu arma de la serviciu, dar glontul a lovit celularul, inainte sa-i patrunda printre coaste, in piept.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un localnic l-a gasit sangerand si a chemat ambulanta. Primele indicii sugereaza o tentativa de sinucidere, dar anchetatorii nu au eliminat nici varianta impuscarii accidentale.

In Surdila Greci, oamenii stiu totul despre politistul lor: barbatul are 38 de ani, e insurat si a venit din judetul Buzau. La ei in comuna, sta in gazda. Chiar daca e linistit, ar fi avut ceva pacate, ca tot omul: o aventura cu sotia unui localnic si era sa dea de bucluc cu sotul incornorat.

Satenii n-au insa idee ce s-a intamplat luni seara cu politistul lor. L-a gasit unul dintre ei, care i-a vazut masina parcata pe un drum lateral si s-a apropiat, vrand sa-l salute. Dupa ce ranitul a plecat spre spital, intr-o ambulanta, anchetatorii care au preluat cazul i-au descoperit telefonul mobil sub masina. Aparatul cazuse acolo cand echipajul medical l-a scos pe ranit. Era spart de glont si asta a lamurit pe loc supravietuirea politistului. Sefii sai nu au vrut sa faca vreo declaratie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu