marime text:

Un politist atacat cu bolovani a ripostat cu trei focuri de avertisment

Un politist din localitatea Telesti, din Gorj, care a pornit spre o stana sa interogheze niste ciobani despre furtul unor animale, s-a trezit sub o ploaie de bolovani. Agentul si-a dat seama ca mai bine scoate pistoul, decat sa puna intrebari si a si tras trei focuri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu toate ca seful de post a tras trei focuri de avertisment in aer, cei doi ciobani nu s-au lasat prinsi. Dupa ce au ripostat cu bolovani, au luat-o la sanatoasa prin padure si au incercat sa scape cu fuga.

Cand a vazut ca gluma se ingroasa, politistul a chemat "mascatii" in ajutor. Cei de la trupele speciale au reusit sa puna mana pe unul dintre agresori, iar celalalt este cautat in continuare.

Totul a inceput sambata noaptea, dupa ce proprietarii unei turme de capre au reclamat disparitia a patru animale. L-au si vazut pe unul dintre ciobani fugind cu o capra in spinare, asa ca au spus totul la politie. Apoi l-au insotit pe seful de post la stana si au vazut cu ochii lor cum a fost intampinat.

Pentru ultraj, cei doi ciobani risca sa petreaca trei ani dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu