marime text:

Spargere de 70.000 de lei, la o casa de amanet! Un politist a tras sase gloante spre hoti

S-au tras focuri de arma, duminica noapte, in localitatea constanteana Ovidiu. Un politist aflat in patrulare a surprins doi indivizi care incercau sa jefuiasca o casa de amanet si a folosit pistolul din dotare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi initial hotii pareau sa fi plecat cu mana goala, ulterior, dupa sosirea criminalistilor, patronul a observat ca dinauntru lipseste tocmai cutia cu bani.

Primul care a vazut jaful a fost un agent de politie, aflat in patrulare. A auzit alarma si s-a indreptat imediat spre casa de amanet.

In total, agentul a tras sase gloante. In mai putin de un minut, au ajuns acolo si agentii firmei responsabile cu paza casei de amanet, care au aflat de la politist cu ce masina au fugit hotii.

La fata locului au sosit apoi si criminalistii care au ridicat mai multe probe.

Hotii au reusit sa ia din casa de amanet o cutie metalica in care se afla contravaloarea a 70.000 de lei, in valuta si in lei.

Politistii au fost convinsi initial ca spargatorii nu au luat nimic, pentru ca nu aveau nimic in maini cand au fugit.
Cutia cu bani era mica insa, asa ca putea fi ascunsa oriunde, chiar si sub o geaca.

Politistii au identificat in apropiere si o masina suspecta, in care se aflau patru indivizi. Nu au reusit insa sa faca legatura intre ei si jaful de azi noapte, asa ca le-au dat drumul.

Politistii ii cauta pe cei doi hoti, dar le va fi greu sa-i identifice, pentru ca purtau cagule. Imaginile surprinse pe camera de supraveghere a casei de amanet au fost trimise la decriptat si nu se stie deocamdata ce contin.

Singurul indiciu de care se pot folosi anchetatorii deocamdata este masina cu numere straine, cu care au disparut hotii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu