marime text:

Un politist a luat bataie pentru ca i-a spus unui tanar ca nu are voie sa lipeasca afise

Meseria de politist nu e lipsita de pericole si a aflat asta intr-un mod dur si un agent din Targu Mures. Un tanar, caruia i-a interzis sa lipeasca niste afise, l-a imbrancit puternic si el s-a izbit cu capul de bordura.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Agentul, in varsta de 40 de ani, lucreaza la Politia Comunitara si patrula pe strazi impreuna cu un coleg, cand l-a zarit pe tanarul de 25 de ani lipind niste afise pe un stalp, intr-o zona unde nu exista autorizatie de la primarie pentru asa ceva.

L-a somat sa se opreasca si i-a spus ca il va amenda cu 500 de lei, insa tanarul, vizibil enervat, i-a replicat cu un pumn, care l-a proiectat pe politist la pamant.

Colegul lui a chemat imediat ajutoare, care l-au retinut pe individ.

Ranitul a ajuns la spital, cu un hematom urias, iar cel care l-a lovit e cercetat pentru ultraj. Daca isi stapanea nervii, scapa doar cu o amenda, insa asa risca pana la 3 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariutraian (2011-07-17 04:47:31)
Mai dragi concetateni,Tovarasi,politistul roman ce salariu are prietenilor?,credinciosilor care va rugati in biserica si cand iesiti din ea va dati un in cap la altul...faceti comparatie intre politistul american care are 2500 dolari lunar si dreptul in a aplica legea si politistul roman care nu stie cum sa isi mai intretina familia si sa plateasca facturile??? Un om al legii trebuie sa traiasca decent ca sa isi permita sa nu ia mita si sa te apere pe tine
raspunde »
El Toreador (2011-05-19 23:10:22)
Politistul american il electrocuta de 10 ori pana ii dadea asta un pumn. Ca dupa aia scotea armamentul greu si-l ciuruia. Eu daca as fi fost politist chiar si in Romania, in astfel de cazuri il spitalizam pe m.u.i.s.t. Ce era dupa, nu mai conta. Nu sunt anti-politie ca penalii lesinati care au scris inaintea mea, dar cred ca politistii ar trebui sa fie mai barbati (sa altoiasca cand e cazu') si sa nu se mai lase mituiti de toti parnaiasii fomisti.
raspunde »
anti gabori (2011-05-19 22:25:54)
bine ia facut......bravo lui,ii dau o parte pt amenda daca e sa scape numai cu amenda
raspunde »
costy (2011-05-19 19:32:58)
pai aia nu erau politisti, ci gardieni publici, sa nu confundam una cu alta....ca sa devina cu adevarat politisti e mai greu pentru saracutii, care de-abia au terminat un liceu...cu chiu cu vai...
raspunde »
yyyeeeesssssssssssssss (2011-05-19 14:44:26)
ma bucur ! bine i-a facut ! moarte gaborilor forever !!!
raspunde »
POLUTIA CARE PATEAZA!! (2011-05-19 14:28:29)
bai baieti nu mai induceti in eroare populatia!!! POLITIA ROMANA ESTE SINGURA AUTORITATE A STATULUI iar GARDIENII PUBLICI sa-si indeplineasca atributiile lor prevazute de legea 155. Nu am nimic cu domnii GARDIENI PUBLICI sunt totusi un rau necesar. Singura problema, grava, dupa parerea mea, este aceasta confuzie care se creeaza, si care, le da impresia domnilor gardieni ca-s buricul pamantului si, implicit, sa abuzeze intr-un mod josnic de numele si uniforma asemanatoare cu cea a POLITIEI ROMANE. Datorita unor astfel de titluri impuneti o alta autoritate(CARE NU EXISTA) care nici macar nu e pragatita sa-si scrie propriile procese-verbale. GARDIENII PUBLICI PATEAZA LA GREU IMAGINEA POLITIEI, care si asa e destul de "patata"! SPUNETI STOP ABUZURILOR POLUTIEI COMUNALE(GARDIENII PUBLICI)!! p.s. a nu se intelege ca incurajez comportamentele necivilizate!
raspunde »
eu (2011-05-19 14:12:47)
Tara asta a ajuns de tot k.katul!! Sa iei la bataie politisti!!! Rusine. Bine fac politisti americani cand le rup oasele la infractori!!!
raspunde »