marime text:

Un politist a devenit prietenul unui talhar, pentru 200 de euro si doua parfumuri!

Pentru 200 de euro si doua parfumuri, un politist din judetul Botosani si-a dat la pachet constiinta si uniforma. Colegii sai l-au prins in flagrant, cand primea spaga ceruta unui tanar pe care il cerceta penal.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Agentul urma sa-i schimbe incadrarea juridica din dosar, astfel incat pedeapsa sa fie mai usoara.

Potrivit procurorilor, seful de post din comuna Corni i-a pretins tanarului peste 1.000 de euro. Il cerceta din luna septembrie intr-un dosar de talharie si de atunci, l-a vizitat de mai multe ori, de fiecare data cerandu-i bani.

Pana la urma, s-a multumit numai cu 200 de euro si doua parfumuri scumpe, dar cand i-au intrat procurorii in casa, a aruncat totul in foc. Crezand ca a distrus probele, chiar i-a amenintat pe magistrati.

Seful de post este cercetat in stare de libertate, din cauza bolilor de care sufera. Daca va fi gasit vinovat, risca sa isi petreaca urmatorii ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu