marime text:

Un politist a devastat un restaurant si s-a luat la bataie cu oamenii care sarbatoreau un botez!

Un agent de politie si-ar putea pierde sujba dupa ce s-a dat in stamba duminica seara si a devastat un local din Curtea de Arges. A condus baut pana acolo si, acompaniat de un amic de pahar, le-a stricat petrecerea oamenilor aflati in restaurant.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Colegii lui l-au bagat peste noapte intr-o celula de arest, dar judecatorii au decis astazi ca poate fi cercetat in libertate. Martorii scenei au povestit ca cei doi s-au luat la bataie cu oamenii care sarbatoreau un botez in localul respectiv.

Angajatii restaurantului au sunat imediat la politie. Colegii agentului au constatat ca desi bause, el a fost cel care a condus masina pana la Curtea de Arges.

Acum, politistul de 24 de ani este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Nu e insa la prima abatere. A mai avut probleme cu un vecin care l-a acuzat de violare de domiciliu si lovire, dar si-a retras plangerea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu