marime text:

Un politist a confiscat masina unui barbat, pentru ca nu i-a dat bani sa si-o repare pe a lui

Un politist din Suceava are mari probleme la Parchet, dupa ce i-a confiscat masina unui barbat care-i lovise autoturismul.
Un politist a confiscat masina unui barbat, pentru ca nu i-a dat bani sa si-o repare pe a lui

Agentul urma sa-si faca reparatiile pe polita RCA a barbatului dar, cum asiguratorul a refuzat sa accepte un service scump, politistul i-a cerut bani direct soferului. Furios ca nu i-a primit, i-a luat masina.

Totul a inceput in luna mai, cand un barbat din Suceava a lovit masina unui agent care lucreaza la Serviciul de Investigare a Fraudelor. Vinovatul i-a dat politistului copie dupa asigurare si totul parea sa fie in regula.

Societatea de asigurari nu a fost insa de acord ca politistul sa-si repare masina la reprezentanta, propunandu-i in schimb un service unde pretul era de aproape trei ori mai mic.

Suparat ca nici soferul vinovat nu a vrut sa-i dea bani, i-a cerut acestuia masina imprumut, spunandu-i ca trebuie sa mearga pana la tara. Nu i-a mai dat-o insa inapoi, iar barbatul a facut acum plangere la Parchet, si politistul s-a ales cu dosar penal pentru abuz de incredere.

Risca amenda penala sau chiar inchisoare, intre 4 luni si 3 ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu