marime text:

Tramvaiul care a facut macel la Iasi are aproape 40 de ani vechime si a costat 250 de euro!

Adevarat macel in centrul Iasiului, unde un tramvai plin cu calatori si ramas fara frane s-a urcat peste masini si a zdrobit oameni. A spulberat cinci autoturisme si inainte de a se opri intr-un autobuz, incarcat si el de pasageri, a strivit pur si simplu un vehicul, cu tot cu sofer. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pasagera a scapat vie, la limita, iar o ambulanta a gonit cu ea si cu alti doi raniti, la urgente.

In primele minute, echipele de salvare nu stiau unde sa intervina mai intai. Bucati din masinile spulberate erau imprastiate peste tot si nimeni nu stia cate victime sunt. Prima imagine teribila pentru pompieri a fost a masinii peste care tramvaiul s-a urcat. Soferul autoturismului a fost aruncat sub roti, iar colega lui de serviciu, in stare de soc, era prinsa in scaun.

Echipele de la descarcerare au inceput sa traga masinile si sa isi dea seama cum s-a intamplat totul. Cinci autoturisme si un autobuz erau incolonate pe linia de tramvai. Erau oprite la semafor, cand din spate, a venit vehiculul. Vatmanul a incercat sa franeze, insa toate sistemele i s-au oprit. A fost momentul care a declansat scenele teribile. Tramvaiul a lovit mai intai trei masini, pe care le-a aruncat una peste alta. Urmatorul autoturism a fost si el impins intr-un scuar. A urmat o Dacie, in fata careia se afla autobuzul. Mai intai a impins-o si apoi s-a urcat peste ea.

Toti soferii au povestit ca totul s-a intamplat intr-o fractiunde de secunda si ca au fost  aruncati ca niste jucarii.

Tulburat, vatmanul abia si-a facut curaj sa coboare. 

Tramvaiul circula de numai 3 luni, cu revizia facuta, precizeaza autoritatile.

Soferul mort in accident era angajat al Penitenciarului si mergea impreuna cu asistenta dupa medicamente.

Vatmanul avea permis pentru tramvai din 2008, iar acum un an, a mai fost implicat intr-un accident cu vehiculul. Acum, principala cauza ar fi o defectiune la sistemul de franare, insa este luata in calcul si eroarea umana.
Adica vatmanul nu a stiut sa actioneze celelalte doua sisteme de franare la timp. Acum are dosar penal, pentru ucidere din culpa.

Vehiculul a fost cumparat din Germania, anul trecut, la un pret modic de 250 de euro, la mana a doua. Era fabricat in 1973. Unul nou poate ajunge si la 2 milioane de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu