marime text:

Un nou pieton batut in trafic la Craiova - barbatul a ajuns la spital!

Un pieton a ajuns, miercuri, la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, dupa ce a fost lovit cu pumnul de un sofer suparat ca, intrucat barbatul ar fi traversat strada printr-un loc nepermis, masina sa ar fi fost lovita din spate de un alt autoturism.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit subinspectorului Florentina Popescu de la Inspectoratul de Politie a Judetului (IPJ) Dolj, incidentul a avut loc in jurul orei 12.00, pe Calea Severinului din Craiova.
 
Soferul unui autoturism marca Opel Vectra a fost nevoit sa franeze brusc pentru a nu accidenta un pieton care traversa strada printr-un loc nepermis.
 
Ca urmare a acestui fapt, soferul autoturismului care se afla in spatele sau a reusit sa franeze, insa conducatorul unei a treia masini care venea din spate nu a mai putut sa franeze, astfel ca a avut loc o tamponare in lant.
 
"Cea de-a doua masina a fost tamponata din spate, iar l-a randul ei a fost proiectata in prima masina. Soferul din prima masina s-a dat jos si, suparat pe pieton, l-a lovit cu pumnul, acesta, care am inteles ca este in varsta, s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se la cap", a declarat subinspector Florentina Popescu.
 
In urma incidentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, in timp ce soferul a fost dus la sediul Politiei, unde, la ora transmiterii acestei stiri, este audiat.
 
In functie de ingrijirile medicale pe care le va necesita pietonul, anchetatorii vor face incadrarea juridica a faptei.
Incidentul a fost inregistrat de camerele de luat vederi care monitorizeaza traficul.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu