marime text:

Un nou criminal in serie roman! Politistii au demonstrat cel de-al treilea omor. Mai raman doua!

Doua nume noi au fost trecute pe lista criminalilor in serie care au actionat in Romania. Au facut in total cinci victime, toate pentru a pune mana pe diverse lucruri materiale: o masina, o casa, un televizor. Scenariul incepea mereu la fel: cei alesi erau imbatati.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cazul Iulian Tiganila, criminalul in serie care a omorat cel putin CINCI oameni!

Dupa 11 ani de la prima lovitura, criminalistii cer inchisoare pe viata pentru suspectii lor.

ION OPREA disparut in mai 1998
CORNEL ALBU disparut in august 1998
JANEA BUCOVEANU disparut in decembrie 1998
ELENA SPATARU disparuta in martie 1999
ION BURCICA disparut in februarie 2000

Cinci oameni au disparut intre 1998 si 2000. Ce ii leaga? Un singur nume: Iulian Tiganila, considerat de politistii care au anchetat cele cinci disparitii principalul suspect. A fost condamnat la inchisoare deja pentru doua dintre crime. Restul cadavrelor lipseau in acel moment.

In 2009 a aparut unul dintre ele. Numele victimei: Cornel Albu, despre care nu mai stia nimeni nimic de 11 ani. A fost nevoie de analize si teste comparative extrem de complexe pentru a dovedi ca resturile gasite in fantana din judetul Arges sunt ale disparutului

Cornel Albu a fost ucis exact ca toate celelalte victime. A fost imbatat si omorat cu o solutie extrem de toxica, iar apoi a fost transportat cu masina lui spre fantana care i-a devenit mormant.

In patru dintre cele cinci asasinate, toate comise pentru diverse bunuri materiale, Iulian Tiganila a avut un complice. Inchis si el, in acest moment.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu