marime text:

Un motociclist s-a filmat in timp ce mergea cu 300 KM/H, pe Autostrada Transilvania! VEZI VIDEO

Fara frica de moarte si fara respect pentru soferii pe care i-ar putea intalni in cale, un motociclist s-a filmat in timp ce incerca sa atinga 299 de kilometri la ora. Scena ireala s-a petrecut pe Autostrada Transilvania, iar din imagini, ai impresia ca individul mai are putin si zboara. Previzibil, si-a povestit aventura pe internet si chiar a facut un montaj artistic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Demonstratia este mai degraba infricosatoare. In prima faza, vedem cum individul isi fixeaza camera pe motor si o verifica. Abia apoi porneste la drum, in periculoasa cursa.

Viteza afisata pe bord creste ametitor. In mai putin de un minut, motociclistul ajunge la 250 de kilometri la ora si accelereaza pana sare de 290. Desi pare ireal, nu se potoleste.

Cum nici din a doua incercare nu prinde 299 de kilometri la ora, se lasa pagubas. Chiar si asa, tot a postat imaginile pe internet, iar cu aceasta ocazie le-au vazut si politistii.

De la inceptul anului, peste 80 de oameni au murit in accidente in care au fost implicate motociclete si aproape 500 au fost raniti grav.

Din pacate, este aproape imposibil ca politistii sa-l identifice pe teribilist. In film exista un singur cadru in care apare motociclistul, dar nu i se vede fata si nu apare nici numarul de inmatriculare al motorului. Oricum, ar fi putut fi pedepsit doar daca ar fi fost filmat cu un aparat radar sau cu o camera a politistilor. Cert este ca a depasit viteza legala cu 160 de kilometri la ora si asta inseamna suspendarea permisului pe trei luni si intre 9 si 20 de puncte de amenda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu