marime text:

Un motociclist din Bacau s-a filmat in timp ce mergea cu 240 km/h! VEZI VIDEO

Un tanar din Bacau a postat pe mai multe site-uri de socializare, imagini de la o cursa nebuna, cu motorul sau. A filmat-o o prietena, aflata pe locul din spate, cand baiatul conducea cu peste 240 de km/h.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au ales drept decor un drum judetean, cu doar doua benzi, unde orice miscare gresita te poate arunca pe contrasens, adica spre moarte.

In nesabuirea lui, acest tanar a vrut sa fie admirat pentru ceea ce el numeste curaj. Asa ca s-a asigurat din start ca se vede bine pe filmare cine e durul care conduce motocicleta. Si-a convins o prietena sa se urce in spate, ca sa inregistreze cursa, apoi au demarat.

Un minut, individul a tot accelerat motorul. A trecut glont pe langa trei masini, aflate in mers. N-a contat pericolul imens, atat pentru cei de pe motocicleta, cat si pentru oricine le-ar fi iesit in cale.

Se vede clar cum vitezometrul urca vertiginos pana la 150 de mile, adica 240 de kilometri pe ora.

Politistii nu au ce sa-i faca acestui tanar. Niciun radar nu era amplasat in zona, asa ca acum spun ca il vor cauta doar ca sa-l avertizeze pentru imprudenta sa. Asta pentru ca daca l-ar si pedepsi, imaginile, desi limpezi, ar putea fi contestate foarte usor ca proba in instanta. Motociclistul a scapat deci de o amenda de 1000 de lei si de suspendarea permisului pentru trei luni. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu