marime text:

Un militar cercetat pentru neglijenta in serviciu s-a sinucis. Avea un copil de sase luni

Gandul ca este cercetat pentru o fapta pe care, sustinea el, nu a comis-o i-a macinat sufletul si l-a impins spre moarte pe un militar din Braila. Barbatul in varsta de 25 de ani a fost gasit fara suflare, pe liniile de cale ferata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte de a-si lua viata, a scris insa un bilet in care isi cerea iertare de la sotie si de la copilul de sase luni si explica ce l-a doborat. Era banuit de neglijenta in serviciu, dupa ce un pistol din unitatea unde lucra a disparut.

Trenul doar ce plecase din gara si se apropia de iesirea din Braila, cand mecanicul a franat brusc. Martorii care au auzit zgomotul puternic si-au dat imediat seama ca s-a intamplat ceva rau.

Politistii au gasit asupra barbatului un bilet cutremurator de adio, in care cerea iertare familiei si explica ce l-a impins sa renunte la viata. A marturisit ca era anchetat in legatura cu disparitia unui pistol din unitatea militara unde lucra si ca era nevinovat.

Localnicii spun ca zona unde a pierit tanarul pare blestemata.

Tanarul de 25 de ani lucra in Divizionul 67 Nave Purtatoare de Artilerie, al unei unitati militare din Braila. Se pare ca era cercetat din luna mai de superiorii sai, dupa ce un pistol de calibrul 7,65 mm a disparut din unitate. Lipsa acestuia ar fi fost observata dupa ce cadrele militare s-au intors din poligon, de la o sedinta de tragere, insa dupa trei zile, arma a fost gasita.

In biletul de adio, militarul le-a trasmis si colegilor sai un mesaj - spunea ca este nevinovat si ca se simte tot mai presat de aceste acuzatii. Ca sa elimine suspiciunile, politistii au deschis un dosar de cercetare penala  pentru moarte suspecta. Ancheta in acest caz va fi preluata insa de procurorii de la Parchetul Militar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu