marime text:

Un militar care s-a sinucis din cauza restructurarilor a lasat un bilet de adio in engleza

Groaza ca va ramane somer si nu va sti ce sa le spuna copiilor cand ii vor cere de mancare a impins la moarte un tanar militar din Codlea. Barbatul s-a sinucis chiar in depozitul de armament unde era angajat. Cei din familie povestesc ca era tot mai stresat in ultima vreme si deseori "se trezea noaptea si plangea".
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul in varsta de 33 de ani era angajat ca agent principal la arhiva depozitului de armament de la Dumbravita. Miercuri, un coleg l-a gasit fara viata, chiar la serviciu, iar langa el era un bilet in limba engleza, in care spunea doar ca ii pare rau.

In urma restructurarilor, superiorii barbatului au decis sa desfiinteze arhiva depozitului si, implicit, postul pe care era angajat acesta. Agentul fusese insarcinat sa mute toate documentele la Bucuresti. Asta l-a afectat foarte tare, spun rudele. Era ingrijorat ca nu va mai avea cu ce sa isi creasca cei doi copii, mai ales ca pentru unul dintre ei, dintr-o casatorie anterioara, platea si pensie alimentara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu