marime text:

Un fost puscarias, batut de pensionarii peste care a intrat in casa!

Din jaful pus la cale, un fost puscarias din judetul Braila nu s-a ales cu vreo prada, ci numai cu un dosar penal. Daduse buzna in toiul noptii peste niste pensionari, stiind unde-si tin economiile, insa stapinul casei i s-a impotrivit cu o vigoare neasteptata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Agresorul e un barbat de 33 de ani caruia din cind in cind batrinii ii plateau ca sa-i ajute la treburile din gospodarie. Individul aflase ca au strins cateva sute de lei pentru inmormantare si a planuit sa Ie ia banii. S-a inarmat cu un topor, a fortat usa si a navalit peste ei, in timpul noptii. I-a lovit pe amindoi, si cind batrinul a reusit sa-i smulga toporul, individul a luat o lopata si i-a atacat din nou. Cei doi soti erau plini de singe cind tilharul s-a lasat pagubas.

Ion Paraschiv, victima: A dat in mine si cu toporul si cu carja sotiei, s-a rupt si m-am repezit in el, cand a inceput sa dea si cu carja, m-am repezit in el si i-am prins toporul, i l-am luat din mana si i-am zis "Asta esti!"

Dintre sateni, nimeni n-are cuvinte bune despre atacator. Politistii l-au gasit pe agresor acasa si l-au ridicat pentru cercetari.

Suspectul, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de violare de domiciliu, tentativa la  talharie, distrugere si port ilegal de arma alba, a fost retinut pe ordonanta de politisti si prezentat la instanta de judecata, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pe primele 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu