marime text:

Un elev a picat din picioare in curtea scolii din cauza etnobotanicelor!

Ierburile otravite i-au furat mintile unui tinar, elev la un liceu din Buzau. Are 17 ani si a fost dus cu ambulanta la spital dupa ce a consumat plante etnobotanice in curtea scolii. In scurt timp a lesinat si a avut nevoie de ajutorul medicilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul, elev in clasa a XI-a, a primit substanta de la un coleg mai mare, care sustine ca a cumparat-o legal, de la un magazin specializat. A consumat-o inainte de ore, iar  in momentul in care a intrat in scoala a lesinat. Vazand ca nu-si revine cu nici un chip, colegii s-au speriat si au alertat profesorii care, la randul lor, au cerut ajutor la 112. Elevul a fost luat cu salvarea si dus imediat la spital, in stare extrem de grava.

Cazul a intrat in atentia politistilor, care l-au luat deja la intrebari pe cel care i-a furnizat victimei plantele etnobotanice. Speriate de efectele pe care le au aceste substante asupra tinerilor, autoritatile din Buzau vor sa interzica vanzarea lor. Consilierii locali vor dezbate luna viitoare un proiect de hotarare prin care asa-zisele magazine de vise sa fie inchise.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu