marime text:

Detinutul din Aiud care a evadat a fost prins!

Un detinut de la Penitenciarul din Aiud a evadat, marti dimineata, in timp ce lucra la reabilitarea cetatii Vauban din Alba Iulia, afirma surse din cadrul Politiei Judetene Alba si al Jandarmeriei, el fiind cautat de mai multe echipe de politisti, jandarmi si angajati ai penitenciarului.
Detinutul din Aiud care a evadat a fost prins!
UPDATE:

Detinutul evadat, marti dimineata, in timp ce lucra, in regim semideschis, la reabilitarea cetatii Vauban din Alba Iulia, a fost prins de echipele formate din jandarmi, politisti si angajati ai Penitenciarului din Aiud, el fiind gasit intr-un alt cartier al orasului.

Potrivit surselor citate, un detinut incarcerat la Penitenciarul din Aiud a fugit, in cursul diminetii de marti, in timp ce lucra, in regim semideschis, la reabilitarea zonei cetatii Vauban din Alba Iulia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Detinutul lucra intr-o zona aflata in apropierea sediului Agentiei de Dezvoltare Regionala Centru si a sediului societatii Electrica.
 
Conform unor angajati ai institutiilor din zona, care au fost martori la incident, detinutul a fugit de sub paza si a fost urmarit de gardieni, insa nu a fost prins.
 
In prezent, in Alba Iulia au fost mobilizate mai multe echipe de politisti, jandarmi si angajati ai penitenciarului, care il cauta pe fugar.
 
Reprezentantii Penitenciarului de Maxima Siguranta din Aiud nu au putut fi contactati, pe motiv ca toate persoanele abilitate sa ofere informatii sunt intr-o sedinta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu