marime text:

Un copil din Satu Mare a fost aproape strivit sub copitele unui cal!

In doar cateva clipe, cat parintii l-au scapat din ochi, un baietel de doi ani din judetul Satu Mare putea sa piara zdrobit sub copitele unui manz. N-a fost nimeni prin preajma sa vada ce a starnit furia animalului, dar la un moment dat, mama si-a auzit baiatul urland.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sorin are o surioara cu un an mai mica decit el si mama lor se ocupa de ea in clipa in care baietelul a iesit in curte. A inceput sa se joace in preajma iepei inhamate la caruta si a minzului ei, dar imediat a fost pus la pamant.

Are o fractura craniana serioasa, iar la scurt timp dupa ce a fost lovit de minz, a inceput sa se simta tot mai rau, asa ca medicul din sat a chemat de urgenta o ambulanta care l-a dus la Spitalul Judetean din Satu Mare.

Pe moment a fost stabilizat, dar medicii urmeaza sa-i faca o serie de investigatii amanuntite. Starea lui este cu atit mai delicata, cu cit baietelul nu s-a dezvoltat normal, iar la 2 ani are doar 6 kilograme.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu