marime text:

UPDATE: Baiatul care si-a UCIS violatorul a avut un complice?

O ura adunata in suflet ani de zile si sechelele unei tentative de viol l-au transformat, se pare, pe un elev de 14 ani din Constanta intr-un criminal cu sange rece.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Anchetatorii spun ca pe corpul victimei sunt doua tipuri de lovituri, date cu doua arme diferite de doua persoane cu forte diferite. Pana la acest moment, copilul suspectat de crima nu si-a recunoscut fapta.

Adolescentul este principal suspect intr-un caz de omor, iar victima este chiar barbatul care in urma cu opt ani ar fi incercat sa profite de el. Medicii legisti spun ca victima are lovituri extrem de dure pe care le-ar fi putut face doar un om manat de o furie oarba.

Trupul barbatului a fost descoperit intamplator de o femeie care a vazut urmele de sange. Criminalistii au izolat imediat zona si au inceput sa stranga dovezi. In paralel, alti politisti au demarat interogatoriile. Din aproape in aproape au ajuns la elevul, acum in varsta de 14 ani. Luati la intrebari de anchetatori, bunicii copilului nu si-au putut crede urechilor.

Apropiatii elevului recunosc insa ca adolescentul il ura pe barbatul gasit mort acum. In urma cu opt ani, individul care avea ceva probleme psihice, ar fi incercat sa-l violeze.

Anchetatorii nu exclud varianta ca omul sa fi fost omorat de mai multe persoane. Medicii legisti spun ca a fost lovit cu mai multe corpuri dure si, se pare, de doua persoane diferite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuSeriosul (2012-02-17 06:09:38)
Nu ca as lua aparearea cuiva, departe de mine asa ceva, dar... 1. Titlul spune „violator”, articolul spune „tentativa de viol”, mi se par lucruri destul de diferite. Bine, nu foarte diferite, dar daca pustiul l-a omorat pe ... pedofil pentru o tentativa, cred ca are o problema cu furia. 2. In loc sa-l omoare, putea sa-l reclame la politie si sa-l vada dupa gratii dupa aceea. Asa se face dreptate intr-o tara care macar pretinde ca e civilizata... Dar aici e numai legea junglei. Dupa cum vedeti, cei care o aplica ajung ei la inchisoare, in loc sa lase sistemul sa faca treaba... Poate cei care comenteaza nu au incredere in sistemul juridic, dar exista legi care pedepsesc tentative de viol si sunt aspre impotriva pedofililor. Insa, dupa articol, pedo avea probleme mentale, ceea ce inseamna ca ajungea la spitalul de nebuni pentru o lunga perioada de timp. Daca vi se pare o pedeapsa mai blanda, va asigur ca nu e. Pana nu ai trecut pragul unui astfel de spital, nu stii ce poate pielea unor asistenti sadici...
raspunde »
asa e cel mai bine (2011-03-29 22:38:43)
toti pedofiloii trebuie executati!
raspunde »
ahidnamelerin (2011-03-29 17:51:29)
foarte bine ca l a omorat !!! legile tarii sunt de ***** !!! sa fie reintrodusa pedeapsa cu mortea !!! violatorii si criminaluii direct in streang in public !!! si eu as fi procedat ca acest copil !!! bagatil la puscarie pentru ca gandeste civilizat !!!
raspunde »
OM (2011-03-29 16:07:53)
Pustiul, facandu-si dreptate si-a facut rau, din victima a devenit calau.Multumim sistemului juridic romanesc.Acum faceti-l inapoi om . HABAR NAVETI ! NU CA NAR MERITAT ARS DE VIU STINS SI APOI ARS DIN NOU INCET ALA DACA LA VIOLAT, PANA ACUM ACUZATII MULTE DA UNDE DOVEZI. UNII UCID DIN PLACERE SI CAUTA MOTIVE PLAUZIBILE. DAR E NASOL SA FIE ADEVARATA POVESTEA PANA SI UN PUSTI DE 14 ANI ARE FRICA DE INCOMPETENTA SISTEMULUI ROMANESC, CE SIGURANTA VRETI DE LA GUVERN ? E SIGUR CA VOR FACE BANI, E SIGUR CA VOR FACE NANI SEARA, E SIGUR CA VOR FACE **** SI PIPI, E SIGUR CA UNII SE SPALA LA FUND.
raspunde »
dadada (2011-03-29 15:19:56)
bine i-a facut ! pustiule vino la galati ca te ascund eu de gabori !! sa vina la usa mea ca`i foot in c*r . Pedofil homalau nu merita sa traiasca
raspunde »
remus (2011-03-29 14:27:12)
Daca pustiul l-a terminat nu pot spune decat "Bravo!" indiferent de consecintele ulterioare. Bine i-a facut.
raspunde »
lil (2011-03-29 14:16:43)
bine i-a facut!
raspunde »