marime text:

Un comisar sef si un subcomisar din Arges arestati pentru luare de mita!

Lovitura de imagine pentru IPJ Arges - seful Serviciului de Logistica si un alt ofiter al aceluiasi departament au fost arestati. Cei doi sunt acuzati ca au acordat in mod ilegal un contract de constructie pentru noul sediu al Directiei Judetene a Arhivelor.
Un comisar sef si un subcomisar din Arges arestati pentru luare de mita!

Alexandru Garaiman, sef al Serviciului Logistic din IPJ Arges si Laurentiu Raban, ofiter in in acelasi Serviciu sunt acuzati ca au luat mita de la Robert Matei, administratorul unei firme ce a castigat ilegal dreptul de a construi o noua cladire pentru Politia din Arges.

Cei doi au si suplimentat valoarea contractului, astfel incat Inspectoratul Judetean a fost prejudiciat cu peste 500 de milioane de lei. In schimbul acestor servicii, Alexandru Garaiman a incasat peste 60.000 de lei, celalalt politist "multumindu-se" doar cu servicii turistice in valoare de 300 de lei.

In plus, in timpul cercetarilor, Garaiman a sustras mai multe documente incriminante din arhiva IPJ Arges pentru a monitoriza datele si pentru a-si construi apararea.

Pentru a recupera o parte din prejudiciul creat, procurorii au pus sechestru pe bunurile celor trei inculpati, care au fost arestati preventiv pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu