marime text:

Un batran din Iasi a ars de viu langa oala cu supa!

A murit in chinuri groaznice incercand sa isi faca o lingura de mancare. Un barbat de 68 de ani din Iasi a fost gasit carbonizat in casa de catre vecinii sai. Oamenii au simtit un miros puternic de fum, in aceasta dupa amiaza, venind dinspre apartamentul lui si au dat imediat alarma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batranul locuia de ceva vreme singur dupa ce sotia ii murise, insa fiul sau il vizita in fiecare dupa-amiaza si ii aducea de mancare. Astazi batranul se pare ca a vrut sa isi faca singur o supa. A pus o oala cu apa pe aragaz insa s-a prabusit chiar peste flacara.

Din cauza unei afectiuni grave la picioare, omul se misca cu greu si de multe ori folosea un cadru metalic pentru a se deplasa. Se pare ca astazi a mers pana in bucatarie fara sa se ajute de mergator. Asa se face ca nu s-a mai putut tine pe picioare. Nu se stie daca a mai avut puterea sa ceara ajutor, cind hainele i-au luat foc. Chiar daca a strigat, nimeni nu l-a auzit, din pacate.

Oamenii din bloc au sunat la pompieri abia cand au simtit miros de fum pe scara. Interventia celor de la ISU a fost destul de dificila mai ales ca usa metalica a apartamentului era incuiata pe dinauntru si au fost nevoiti sa o sparga. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu