marime text:

Un batran a mancat o bataie sora cu moartea de la prietenul lui, din greseala!

O bataie care i-a sters memoria pentru trei zile a primit un batran din Braila, tocmai de la un vecin de-al sau care ii este si prieten pe deasupra.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand l-a prins insa in cotetul gainilor a crezut ca are de-a face cu un hot si l-a atacat cu un par. Intr-un final, victima si-a amintit ce s-a intamplat si le-a povesit medicilor si politistilor.

Batranul de 70 de ani, din localitatea Lanurile, era atat de cherchelit cand s-a intamplat totul, incat sustine ca a incurcat ograda lui cu cea a vecinului. Abia cand era deja in cotet si-a dat seama ca s-a inselat, dar nu a mai apucat sa plece.

Alertat de zgomotul din curte, proprietarul, un barbat de 39 de ani, s-a inarmat cu o bata. Era convins ca-l viziteaza hotii care bantuiau prin zona in ultima vreme si nu s-a uitat unde a lovit. Cu greu a scapat batranul din mainile lui, dar cand s-a dezmeticit era deja la spital.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu