marime text:

Un barbat sustine ca a fost batut de politisti. "S-a dat singur cu capul de un tablou", spun acestia

"Am fost batut chiar in sediul Politiei!", reclama un barbat de 44 de ani din Galati care a ajuns la spital cu mai multe rani la cap si cu un traumatism toracic. De cum l-au vazut, medicii l-au internat de urgenta. Politistii au declansat la randul lor o ancheta interna.
Un barbat sustine ca a fost batut de politisti. S-a dat singur cu capul de un tablou , spun acestia

Barbatul sustine ca a fost ridicat de politisti dintr-o piata pentru ca nu avea la el documentele de identitate. La sectie s-a trezit si cu un proces verbal in care a fost sanctionat pentru neprezentarea actelor de identitate.

Cand a vazut procesul verbal, barbatul sustine ca s-a enervat si a inceput sa tipe la oamenii legii. Atunci acestia l-ar fi imobilizat si l-ar fi lovit cu pumnii si picioarele.

Oamenii legii confirma ca barbatul a facut scandal in sectia de politie, insa spun ca el singur si-a facut rau. S-ar fi dat cu capul de tablou, iar geamul acestuia s-a spart si astfel omul s-ar fi ranit. Oamenii legii au chemat si o ambulanta, iar barbatul, plin de sange, a fost dus de urgenta la spital si operat.

"Ne-a oprit un sectorist, era cu masina, sa prezentam actele. I-am dat datele, ca nu aveam buletinul la mine. Mai era un baietas langa mine si a inceput sa-l injure pe ala. Si eu am zis ca nu e frumos si m-a aruncat in masina. Am fost lovit cu picioarele", sustine victima, Vasile Nistor.

Politistii spun insa ca barbatul a fost doar imobilizat pentru ca devenise foarte violent imediat dupa ce a ajuns in sediul lor.
 
"Am preluat un pacient de la sectia 3 politie, un barbat de 44 de ani care prezenta un traumatism cranian, o plaga frontala si multiple escoriatii, se afla in stare de ebrietate si a fost transportat la Spitalul Judetean, la chirurgie", spune dr. Domnica Ursu de la Spitalul Judetean Galati.

Barbatul este inca internat in spital si a fost operat pentru ca avea sange si aer in plamani. Viata lui nu este acum in pericol si o sa poata parasi spitalul peste cateva zile. Se gandeste sa ii dea in judeacata pe politistii care i-au facut asta, chiar daca ancheta interna inceputa la sectie il va arata pe el drept singurul vinovat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu