marime text:

Un barbat si-a batut tatal paralizat si l-a lasat sa moara in frig

Pacat de moarte pentru un barbat de 41 de ani, din judetul Vaslui, suspectat ca si-a ucis tatal in bataie. Omul nici macar nu a putut sa se apere pentru ca era aproape paralizat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De fapt, fiul era singurul lui sprijin, dar s-a dovedit a fi cel care a crezut ca are drept de viata si de moarte asupra lui.

Batranul de 73 de ani era imobilizat de mai multa vreme, iar fiul sau ramas sa-l ingrijeasca, il lasa mereu sa sufere de foame si de frig, dupa cum spun vecinii. Omul era atat de neputincios incat ajunsese sa isi faca si nevoile in pat, iar asta il scotea din minti pe fiul lui.

Asa s-a intamplat si ultima data, cand l-a gasit murdar si prabusit la pamant. In loc sa cheme ajutoare pentru el, barbatul l-a lovit cu toata forta si apoi a plecat la niste rude intr-un sat vecin. Pe bietul om l-a gasit cateva ore mai tarziu nora lui, care venise in vizita.

Speriata femeia a sunat la ambulanta, iar batranul a ajuns la terapie intensiva. Medicii au constat ca era in soc hipotermic si avea o lovitura puternica la cap, iar in scurt timp l-au pierdut.

Daca necropsia va stabili ca omul a murit in urma loviturilor primite de la fiul sau, barbatul de 41 de ani va ajunge dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu