marime text:

A fost declarat mort, a fost ingropat si totusi traieste!

Miracol in Saptamana Luminata, pentru familia unui barbat de 41 de ani, originar din Maramures. Omul fusese declarat mort si a fost chiar ingropat pe data de 13 aprilie, in urma unei confuzii regretabile, insa miercuri, politistii din Timisoara au descoperit stupefiati ca barbatul traieste.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa 1990, Vasile Alb a venit la Timisoara, unde si-a gasit de lucru in constructii. A incercat sa-si faca un rost si s-a casatorit cu o femeie de care a divortat insa, in urma cu sase ani. De atunci, viata barbatului a luat o intorsatura neasteptata.

Treptat, a rupt legaturile cu familia lui din Maramures, care nu mai stia nimic de soarta lui inca de la inceputul anului trecut. In luna noiembrie 2010, politistii din Sibiu au gasit la Rasinari cadavrul unui barbat neidentificat si patru luni mai tarziu, l-au indentificat drept omul despre care familia nu mai stia nimic. Au facut-o chiar cu ajutorul mamei sale, dar si a unei expertize criminalistice.

Pentru ca femeia a spus atunci ca este prea saraca pentru a suporta costul transportului pana acasa, barbatul a fost inmormantat pe cheltuiala statului, in cimitirul din Rasinari.

Vasile a aflat cu stupoare ca toti apropiatii lui il credeau mort si asa ar fi ramas pentru ei, daca nu era controlat intamplator de politisti. Cum nu mai are buletin de 4 ani, le-a spus doar numele si l-au cautat in baza de date, unde figura decedat.

Norocul barbatului a fost ca in trecut, fusese amprentat, tot  la un control de rutina si prin compararea amprentelor, i s-a clarificat acum identitatea.

Tot politisitii vor trebui sa afle acum cine este de fapt barbatul pe care l-au ingropat, din cauza acestei confuzii. Cat despre Vasile, ca sa isi reintre in drepturi, trebuie sa treaca pe la Evidenta Populatiei, cu o hartie care sa certifice faptul ca are un domiciliu stabil. Apoi, o instanta de judecata va trebui sa-i anuleze certificatul de deces, insa intreaga procedura dureaza cateva luni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu