marime text:

Un barbat cu mintile tulburate de alcool si-a injunghiat fiul pentru un motiv stupid!

Sangele s-a facut apa intr-o familie din Alba, unde un tata aproape ca si-a ucis fiul care nu-i gresise cu nimic. Bautura l-a facut insa pe barbatul de 54 de ani sa vada in baiat un dusman aprig.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.L-a injunghiat in abdomen, iar tanarul de 29 de ani este acum la spital.

Marti noapte, dupa o vizita prelungita la barul din sat, tatal a venit in vizita la fiu; de cum a intrat pe poarta, era suparat peste masura, dar furia i s-a intetit cand a vazut si ca nevasta lui, pe care o alungase de acasa, se refugiase la baiat.

Neintelegerile intre tata si fiu au inceput mai demult, cand omul i-a dat baiatului sau un teren pe care sa isi construiasca o casa pentru familia lui. De fiecare data insa cand bea un paharel ii reprosa fiului ca l-a ajutat si ii cerea pamantul inapoi.

Cam greu sa i-l dea, avand in vedere ca ridicase deja casuta pe el. Cearta de marti noapte a fost insa mai aprinsa ca oricand, iar barbatul de 54 de ani a scos la un moment dat un cutit si si-a atacat baiatul.

Cel mai probabil, barbatul de 54 de ani va fi cercetat pentru vatamare corporala grava, dar incadrarea s-ar putea schimba chiar in tentativa de omor, daca ancheta va stabili ca viata tanarului a fost pusa in pericol.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu