marime text:

Un barbat care si-a violat fiica vreme de 4 ani s-a autodenuntat la 112

Un barbat de 37 de ani din Dambovita si-a socat cunoscutii, dar si pe operatorii serviciului de urgenta 112. A telefonat ca sa se autodenunte. Vreme de 4 ani a abuzat de fiica lui, adolescenta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-a hotarat sa se predea, cand a aflat ca fata i-a povestit tot mamei.
 
Barbatul este tatal a trei copii, fata in varsta de 16 ani si doi baieti, de 7 si 12 ani. A lucrat la o societate de salubritate din Moreni, insa acum doua luni a fost disponibilizat.

Dupa ce fiica lui i-a povestit mamei prin ce trecea, individul a decis sa anunte singur politia.Vestea a picat ca un trasnet in localitatea Mija, unde locuiesc cei implicati.
 
Oamenilor nu le-a venit sa creada ca vecinul lor, care mergea atat de des la biserica adventista si ii indemna pe toti la o viata crestineasca, a fost capabil de o asemenea grozavie.
 
Nu sunt dubii insa cu privire la vinovatia barbatului, spun anchetatorii. Individul a fost internat intr-o sectie de psihiatrie, iar in urma expertizei medicilor se va face si incadrarea juridica a faptei sale.
 
Cat despre fata, va avea nevoie de consiliere psihologica de urgenta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu