marime text:

Un barbat a murit in chinuri cumplite, dupa ce a baut otrava!

Neputinta de a-si intemeia o familie l-a facut pe un barbat de 53 de ani din Galati sa priveasca in urma la viata lui cu regret. Timpul a trecut peste el si a ajuns sa se teama ca batrana mama in casa careia si-a trait toata viata, se va stinge curand si-l va lasa singur. De tema sa nu ajunga in acel punct, barbatul s-a omorat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul locuia impreuna cu mama sa, in varsta de 82 de ani. Batrana a intrat la banuieli cand a vazut ca orele trec si fiul ei nu se mai trezeste. L-a gasit apoi in camera lui mai mult mort decat viu. Era in coma profunda, cu spume la gura. Parea ca se intoxicase cu ceva.
 
Barbatul a ajuns repede la spital, dar medicii nu au mai apucat sa-l salveze. Substanta toxica ii afectase mai multe organe vitale.
 
Omul n-a lasat in urma lui niciun bilet de adio care sa-i justifice gestul. Rudele lui se agata totusi de ideea ca ar fi incurcat sticlele cu bautura si a consumat din greseala substanta toxica.

Medicii spun ca si daca ar fi supravietuit, barbatul ar fi ramas cu sechele pe viata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu