marime text:

Un barbat a murit electrocutat, in timp ce incerca sa fure fier vechi

Saracia l-a impins sa fure fier vechi si a platit cu viata. Un barbat din Targu Jiu a murit electrocutat, pe cand umbla la un post de transformare pe care il credea decuplat de la retea. 6.000 de volti i-au strabatut insa trupul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul in varsta de 35 de ani locuia impreuna cu sotia si bebelusul sau de cateva luni, dar si cu mama si alti doi frati, niciunul neavand un loc de munca.
 
A plecat sa caute niste fiare, pe care sa le vanda si sa faca rost de ceva bani. Cand au vazut ca nu se intoarce nici la lasarea intunericului, rudele au inceput sa-si faca griji. L-a gasit unul dintre frati intr-o ferma dezafectata si a chemat ambulanta, insa barbatul murise de cateva ore bune.
 
Medicii si politistii nu s-au putut apropia de altfel de cadavru, decat dupa ce lucratorii de la Electrica au intrerupt curentul si i-au asigurat ca nu este niciun pericol. Familia, foarte saraca, se intreaba acum unde va gasi bani pentru inmormantare si cum il va creste pe copilul celui decedat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu