marime text:

Un barbat a indesat in blugi 11 motociclete furate!

Asa performanta mai rar. 11 motociclete furate au fost ascunse printre mai multe perechi de pantaloni de un sofer rabdator.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A dezmembrat  aceste vehicule si le-a acoperit cu haine, dar politistii din Satu Mare tot le-au gasit atunci cand i-au verificat masina.

Proprietarul, in varsta de 42 de ani, are dubla cetatenie, romana si ucraineana. Venea din Ungaria si ar fi vrut sa ajunga la Siret, insa agentii i-au intrerupt calatoria.

Barbatul de 42 de ani le-a spus politistilor de frontiera ca transporta mai multe colete cu imbracaminte. Cand au deschis insa usa dubei si au inceput sa caute printre gramezile de blugi, agentii au descoperit motoare, cadre metalice si anvelope de motocicleta. Nu credeau insa ca, la final, vor asambla nu mai putin de 11 motociclete de firma.

Soferul nu le scosese placutele de inmatriculare, iar oamenii legii au aflat ca fusesera furate din Italia. Soferul le-a spus politistilor ca el era doar "curier" si trebuia sa transporte marfa pana la Siret, unde ar fi primit 100 de dolari.

Acum el are doua dosare penale: unul pentru complicitate la furt, celalalt, pentru hainele contrafacute pe care le transporta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu