marime text:

Un baiat de 17 ani sustine ca a fost batut mar in sectia de politie!

Acuzatii grave planeaza asupra unui politist dintr-o comuna clujeana. Un tanar de 17 ani sustine ca a fost batut de agent chiar in sediul politiei din localitatea Garbau. Omul legii se apara insa si spune ca baiatul si-a capatat ranile intr-un scandal, inainte sa ajunga la sectie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a inceput in barul din localitatea Garbau, de unde tanarul sustine ca l-au luat pe sus doi agenti. L-au dus direct la sectie si unul dintre ei a tabarat asupra lui.

Baiatul crede ca politistii il considerau suspect intr un caz de furt. Si pentru ca si in trecut mai fusese acuzat de asemenea fapte, l-au luat pe sus la sectie, sa-i puna intrebari. Dupa cateva ore, l-au lasat sa plece pentru, ca nu l-au convins sa admita ca are fi furat un telefon mobil, dupa cum povesteste baiatul. Acum el este internat la Clinica de Chirurgie din Cluj, cu rani la fata si membre.

Marti, mama tanarului a depus o plangere la sediul IPJ Cluj. Daca se va dovedi ca politistul e vinovat, el ar putea chiar sa-si piarda slujba.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu