marime text:

Un baiat de 17 ani a omorat un om si a ranit grav un altul, dintr-un motiv stupid!

Razbunare criminala la Vaslui. Doi barbati nevinovati au cazut victimele unui adolescent. Un baiat de 17 ani a luat viata unuia dintre ei si pe celalalt l-a ranit grav. S-a certat cu cei doi barbati pentru un motiv absolut stupid, mai ales ca rafuiala lui nu era de fapt cu ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a petrecut miercuri seara, in comuna Padureni. Baiatul de 17 ani a aflat ca matusa sa, la care tinea foarte mult, a fost alungata din casa de iubitul ei.

Inarmat cu un cutit, tanarul a plecat spre locuinta barbatului, sa faca dreptate. La 50 de metri de casa, s-a intalnit cu fratii lui si a inceput sa se certe cu ei. Intr-un moment de furie oarba, i-a lovit pe amandoi cu arma pe care o avea in mana.

Din cauza loviturii deosebit de puternice, barbatul de 31 ani a fost ucis pe loc, iar celalalt, de 35 ani, a fost salvat doar de interventia prompta a medicilor chemati de localnici. Starea lui este grava oricum.

Politistii l-au prins pe tanar si deja l-au audiat. Cel mai probabil, va fi inchis pentru omor deosebit de grav. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu