marime text:

Un baiat de 16 ani si-a violat propria bunica!

Prin cea mai grea si umilitoare incercare a vietii a trecut o femeie de 63 de ani, din Mures, care a fost batuta si violata chiar de nepotul pe ei. Baiatul de 16 ani i-a facut o vizita in toiul noptii, pentru ca usa ei era mereu deschisa pentru el, dar de data aceasta a venit cu ganduri murdare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De 14 ani traieste singura femeia, iar usa ei a fost mereu deschisa pentru copii si nepoti. O relatie speciala a avut cu baiatul de 16 ani, pe care l-a sfatuit si l-a indrumat cum e mai bine sa faca in viata. A suferit insa un soc cand a vazut ca toate povetele ei i-au iesit pe cealalata ureche.

La ultima vizita, nepotul bause si asa a prins curaj sa-si loveasca bunica naprasnic. I-a furat apoi cei 200 de lei pe care femeia ii tinea sub o perna si a fortat-o sa intretina relatii intime. Acum, cand ea depus plangere impotriva lui, nepotul isi cere iertare, dar e prea tarziu ca sa o mai primeasca.

De teama si de rusine, femeia s-a mutat din sat, la niste cunostinte din Targu Mures. Nepotul ei este cercetat deocamdata in libertate, pentru viol si talharie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu