marime text:

Un baiat de 16 ani ii acuza pe politisti ca l-au batut, ca sa recunoasca un furt!

Un adolescent de 16 ani, din Prahova, a ajuns la spital batut mar de politisti, dupa cum sustine chiar el. Baiatul spune ca a fost citat la sectie pentru un furt, dar audierea s-ar fi rezumat la o serie de lovituri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul de 16 ani recunoaste ca in copilarie a savarsit ceva furturi si a avut de lucru cu politia. Dar, sustine el, in ultimii 5 ani s-a cumintit. Pe neasteptate s-a trezit cu o citatie la postul de politie din localitatea Sirna.

Povesteste ca oamenii legii l-au luat pe sus, l-au dus la Ploiesti si acolo, intr-o sectie, l-au batut crunt cu o bata, pentru ca nu a vrut sa recunoasca furtul.  Tot ei l-ar fi adus si inapoi.

Dar, indata ce a ajuns acasa, baiatului i s-a facut rau, asa ca acum este internat la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti.

Nici vorba de bataie, spun politistii. De altfel, tot ei sustin ca baiatul nici macar nu a fost audiat.

Dar parintii tanarului sunt decisi sa faca plangere. Mai ales ca, spun ei, baiatul s-a cumintit si n-a mai furat nimic in ultimii ani.

In cele din urma, politistii au recunoscut si ei ca tanarul nu este implicat in furtul pentru care fusese chemat sa dea declaratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu