marime text:

Un pusti de 16 ani, care i-a furat masina tatalui sau, a bagat patru femei in spital!

Patru femei au ajuns la spital, dupa ce un pusti de 16 ani care furase masina tatalui le-a lovit pe trotuar. Victimele urmau sa traverseze, cand baiatul fara experienta a pierdut controlul volanului si a navalit cu vehiculul peste bordura.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Liceanul nu are, evident, carnet de conducere. Se pare ca a sustras cheile masinii de serviciu a tatalui sau si a pornit-o dis de dimineata prin oras. A lovit mai intai stalpul semaforului, pe care l-a culcat la pamant, si a intrat mai apoi in grupul de pietoni ce asteptau disciplinati culoarea verde.

Femeile au fost transportate de urgenta la Spitalul Judetean din Ploiesti. Noroc ca tanarul nu avea viteza, iar ranile provocate de el sunt usoare. Liceanul a ajuns si el la spital, pentru a se stabili daca bause inainte de a se urca la volan sau nu.

Oamenii care mergea dimineata la munca s-au speriat cumplit. Masina venea cu viteza direct spre trotuar. N-au apucat sa se fereasca, iar vehiculul i-a retezat ca pe niste popice.

Si vanzatoarea de la chioscul aflat in intersecti s-a temut pentru viata ei.

Tanarul sofer nu a scos o vorba dupa accident. Era in stare de soc.

Femeile accidentate, cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani, au fost consultate urgent de medici. Una dintre victime este operata recent la coloana vertebrala si va fi tinuta sub supraveghere, in spital.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu