marime text:

Un baiat de 14 ani bagat in coma de prietenul cel mai bun, cu doi ani mai mic!

Parasiti de familii si lasati sa-si faca propria dreptate cu mintilele lor de copii, doi baieti de 12 si 14 ani din Bacau s-au certat pana s-a ajuns la o tragedie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel mare se zbate intre viata si moarte pe patul de spital, dupa ce prietenul sau l-a lovit in cap cu o carafa. Pedeapsa a venit dupa ce victima nu l-a lasat sa faca baie.

Baiatul de 14 ani este in coma de gradul patru, la Terapie Intensiva, iar medicii sunt extrem de rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

In timp ce copilul este ingrijit, politistii ancheteaza intamplarea dramatica, petrecuta in casa unui cioban la care stateau cei doi minori. Omul a povestit ca joi seara baietii erau acasa doar cu un angajat de-al sau, aflat in alta incapere. Cel mare a facut baie si, cand cel mic a vrut sa-l urmeze, n-a fost lasat.

Prietenul lui l-a imbrancit si chiar l-a alungat afara pentru ca ii miroseau hainele. Atunci el a apucat o carafa si l-a lovit si apoi tot el a chemat o ambulanta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu