marime text:

Un autobuz cu 55 de oameni a smuls din radacini un copac, apoi s-a infipt intr-o teava de gaz

55 de muncitori din Timisoara au trecut pe langa moarte. O roata de la autobuzul in care se aflau a explodat in mers si in cateva clipe vehiculul a iesit de pe sosea, a smuls un copac din radacini si s-a infipt apoi intr-o teava de gaz. Sase pasageri au fost raniti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Momentul impactului a fost surprins de camera de supraveghere a unei companii din apropiere. Pe imagini se vede cum autobuzul doboara pomul si se opreste in teava de gaz. Pasagerii s-au speriat de o eventuala explozie si au coborat in graba din masina.

Pompierii si politistii au izolat imediat zona, iar angajatii companiei de gaze au inchis conducta pentru a indeparta pericolul.

Cei sase muncitori raniti nu sunt in stare grava, insa au fost dusi la spital pentru investigatii suplimentare. Avand in vedere ca oamenii se intorceau de la serviciu cu masina pusa la dispozitie de companie, cei de la Inspectoratul Teritorial de Munca verifica daca se poate vorbi despre un accident de munca in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu