marime text:

Un adolescent de 16 ani acuza cinci politisti si jandarmi ca l-au batut in postul de politie!

Acuzatii grave la adresa unor politisti si jandarmi, intr-o comuna din Vaslui. Un adolescent de 16 ani sustine ca a fost batut mar de cinci oamenii ai legii, chiar in postul de politie. Voiau sa-l faca sa recunoasca un furt pe care i l-a pus in carca un asa zis amic, spun revolatati parintii adolescentului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul de 20 de ani, care i-a trimis pe politistii din comuna Stanilesti la cel de 16, a recunoscut in cele din urma ca a comis singur furtul. Initial, le-a spus agentilor ca si adolescentul a fost cu el. Asa se face ca oamenii legii l-au saltat pe baiat dintr-un bar, l-au incatusat si l-au dus la sediu.

Scena ar fi fost vazuta de mai multi localnici, care acum se tem sa spuna ce au vazut, sustin rudele baiatului.

Adolescentul pretinde ca la post, trei politisti - printre care si seful de post - l-au lovit in repetate randuri, cu pumnii si cu bastoanele de cauciuc.

Tatal baiatului a incremenit cand si-a vazut copilul plin de vinatai si va depune plangere la Parchet, impotriva oamenilor legii. De cealalta parte, sefii celor acuzati admit ca adolescentul a fost anchetat, dar spun ca el nu a fost agresat in niciun fel

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu