marime text:

Ultima imagine cu avionul prabusit in munti: ""Pilotul parea vesel si ne-a facut cu mana"

Avionul de agrement care s-a prabusit in muntii Sureanu a fost imortalizat cu putin timp inainte de tragedie. "Pilotul parea vesel si ne-a facut cu mana", povesteste cu emotie in glas cel care a facut fotografiile.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii ar putea adauga aceste imagini pretioase la dosarul pe care il intocmesc in incercarea de a deslusi mai repede cauzele accidentului.

Fotografiile, trei la numar, surprind aeronava in clipa in care trece peste blocul in care locuieste Andrei Ropan. Dupa cum povesteste chiar el, zborul parea sa descurga fara probleme iar pilotul era relaxat.

Pilotul venea, dupa cum spune fotograful amator, dinspre Alba Iulia si se afla in a doua parte a drumului conform traseului anuntat de el initial.

Avionul decolase de la Saulesti, langa Deva, si avea ca destinatie aerodormul de la Balomir, undeva in apropiere de Sebes. Pe drumul de intoarcere, pilotul a pastrat coordonatele pana la un punct, dupa care deviat spre Baru Mare, judetul Hunedoara.

Acelasi martor aduce in discutie un alt aspect important pentru ancheta, conditiile meteo. N-a trecut o ora si aeronava disparea definitiv de pe radarele locale.

Anchetatorii au inceput imediat investigatiile. Cu toate ca au trecut 5 zile de la tragedie, acestia sunt inca pe munte, printre ramasite. Sinuciderea incepe sa fie pusa sub semnul intrebarii, dar un verdict poate fi dat abia dupa ce sunt analizate toate probele stranse din muntii Sureanu.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu