marime text:

Ucisa in chinuri groaznice! Sotul a bagat furca in ea pentru ca i-a facut o vizita prea lunga unei vecine

Caz socant in judetul Iasi, unde un barbat bolnav psihic si-a ucis sotia cu o furca. Omul, intrat intr-o criza, s-a infuriat pentru ca femeia de 46 de ani ar fi stat prea mult in vizita la o vecina. A atacat-o la intoarcere, iar victima s-a stins din cauza hemoragiei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Localnicii povestesc ca barbatul de 52 de ani bause cateva pahare, desi avea interdictie de la medici sa consume alcool, pentru ca urma un tratament.

A ajuns acasa pus pe scandal, iar cand a vazut ca femeia lipseste a mers dupa ea la vecini. N-a reusit s-o convinga sa se intoarca impreuna, iar asta l-a infuriat la culme. Ca sa-i dea o lectie, a asteptat-o in curte iar cand a zarit-o la poarta a atacat-o.

Alertati de vecini, medicii de pe ambulanta au incercat in zadar sa o resusciteze pe femeia ranita cu o furca.

Barbatul a fost internat la Spitalul Socola si va fi supus unui examen psihiatric. In cazul in care medicii vor stabili ca acesta avea discernamant cand a comis crima risca sa stea 20 de ani dupa gratii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu