marime text:

Ucigasul unei batrane, la un pas sa fie linsat la reconstituire. "A violat si oile!"

Groaza si indignare, joi, in comuna braileana Movila Miresii, la vederea unui barbat care a violat si ucis in chinuri o batrana de 83 de ani. Localnicii au fost la un pas de a-l linsa pe tanarul de 25 de ani care, in timpul reconsituirii a afisat un zambet arogant.
Ucigasul unei batrane, la un pas sa fie linsat la reconstituire.  A violat si oile!

L-au huiduit din toate puterile si o femeie era gata sa sara la el cu un par, daca nu o opreau politistii.

La numai doua zile dupa tragedia petrecuta in comuna, politistii l-au gasit pe presupsusul agresor. Acesta este un localnic de 25 de ani, cu o reputatie dubioasa, despre care localnicii spun ca ar fi incercat sa-si violeze si sora de 10 ani.

Ba mai mult, le-a ajuns la urechi ca ar fi intretinut relatii nepotrivite chiar si cu mioarele din turma lui, pe cand lucra ca cioban. Acum le-a dat de inteles tuturor ca nu regreta deloc ce-a facut, chiar daca ultima lui atroicitate s-a terminat cu moartea bietei femei.

Cu acelasi sange rece cu care a aparut in fata oamenilor, individul a intrat acum doua zile si in casa batranei. A violat-o si a sufocat-o, dar a lasat urme care i-au dus pe anchetatori rapid la el.

Individul va fi prezentat joi instantei, cu propunere de arestare preventiva, pentru viol urmat de moartea victimei si risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariugec (2011-03-24 16:56:33)
haha,ce tara superba.Ne meritam statutul de 3rd world country fara discutie =)
raspunde »
tyby (2011-03-24 14:25:43)
sincer pe astea ieasi rastigni ca an zilele lui pontu pilat ca sa vada suferinta care ieste pe acest pamant mai bine te masturbezi de cat sa faci asemenea prosti doamne dale minte ca capul al au doar ca sa nu le ploie an gat
raspunde »