marime text:

Tupeu cat SUV-ul! O soferita care a depasit coloana a luat pe capota un politist!

Scene uluitoare s-au derulat in Pipera. Un politist s-a trezit in postura de victima a unei soferite puse pe scandal, care tocmai incalcase regulile de circulatie. Omul legii spune ca femeia l-ar fi luat pe capota masinii, cand a incercat sa o opreasca. Taraboiul a continuat minute in sir, iar omul legii a scos, la un moment dat, pistolul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Martorii spun ca totul ca inceput cand soferita s-a angajat in depasirea unei coloane de masini, la bariera de cale ferata din Pipera. Scena s-a intamplat insa sub ochii politistului, care se afla pe motocicleta. Agentul a oprit-o pe femeie, dar cand i-a cerut, actele ea l-a refuzat sec. Ba mai mult, cand bariera s-a ridicat, soferita ar fi accelerat, desi omul legii era in fata masinii, povestesc, uluiti, cei aflati in trafic. Politistul s-a trezit pe capota automobilului si asa a trecut calea ferata.

"Vazand ca nu are cum sa intoarca, singura scapare era in fata, unde eram eu. A incercat de doua ori si m-a atins un pic cu masina. A treia oara a avut mai mult curaj - a accelerat, iar  in momentul impactului am cazut pe capota. M-am prins cu mana stanga de margine si a traversat calea ferata cu mine pe capota. De frica sa nu accelereze mai tare, am scos pistolul si atunci a oprit", poveseste omul legii prin ce a trecut.

Nici dupa ce a traversat linia, femeia nu s-a potolit. A continuat scandalul si cand au venit alti politisti in ajutorul colegului lor. Iar la un moment dat, a incercat sa fuga, insa oamenii legii au pornit pe urmele ei si au oprit-o din nou. De data asta, au transat problema.

Femeia este cercetata pentru ultraj, nu are voie sa paraseasca tara si i s-a interzis sa mai conduca un vehicul.

Agentul de politie este acum in concediu medical. El spune ca s-a ales, in urma incidentului, cu leziuni la gamba si genunchi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu