marime text:

Tren deraiat langa Iasi! Soferul unui jeep s-a crezut mai tare decat locomotiva

Sminteala unui sofer de 30 de ani a provocat, sambata noapte, deraierea unui tren, langa Iasi. Intr-o masina de teren, i-a depasit pe toti cei care asteptau in coloana si a ajuns pe trecerea de cale ferata odata cu locomotiva.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A urmat inevitabilul impact: din masina s-a ales praful, iar primul vagon a sarit de pe sine. De-abia dupa doua ore autovehiculele au putut circula iar pe acolo.
 
Primul vagon al trenului, cel care a sarit de pe sine, era gol. Toti pasagerii se mutasera din cauza ca sistemul de incalzire nu functiona. Tocmai aceasta avarie, spun politistii si pompierii, a facut ca niciunul dintre calatori sa nu aiba de suferit in urma deraierii.
 
Norocul a tinut si cu cei doi oameni aflati in masina: cel de la volan si femeia care il insotea au scapat cu viata si nu au decat rani usoare. Pe barbat l-au scos pompierii din automobilul distrus, dupa aproape o ora in care au taiat metalul din jurul sau.
 
Politistii il vor audia in orele care urmeaza si, dupa finalizarea cercetarilor, ar putea ramane pieton o perioada lunga de timp.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuVasile (2010-12-05 16:05:01)
Si nu ca 'ar putea ramine pieton' ci 'va ramine pieton' si nu 'o perioada lunga de timp' ci 'pentru totdeauna', ca sa nu mai discutam ca ar trebui sa plateasaca pagubele si minutele de intirziere, plus daune calatorilor.
raspunde »
Bogdan (2010-12-05 15:52:20)
Alo nenea ce-a a scris articolu voi nu stiti deosebirea intre JEEP si BMW ? .... catastrofalilor
raspunde »
sergyuu (2010-12-05 14:48:30)
baaaaaaaa ala e BMW nu Jeep!! incompetentilor
raspunde »
Cazanul (2010-12-05 13:09:19)
BMW X5,smecher,pl lui are masina...din partea mea toti smecherii sa pateasca asa!
raspunde »