marime text:

Trei tineri au facut moarte de om pentru un GHIUL!

Un batran de 80 de ani, din judetul Arad, a sfarsit in chinuri cumplite, dupa ce a fost macelarit in propria casa pentru un ghiul de aur. Agresorii sunt trei tineri care venisera sa-l viziteze si au ajuns sa-i smulga inelul de pe deget si sa-i ia viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batranul de 80 de ani locuia singur in casa din Santana, de cand cele doua fete ale sale si baiatul au plecat la munca in Franta. Locuinta lui era vesnic deschisa pentru toti vecinii care ii bateau la usa oricand aveau nevoie de ajutor. 

Luni, trei tineri din sat l-au vizitat. Au jucat Remmy si, la un moment dat, in timpul jocului a izbucnit o cearta. Ametiti de bautura, tinerii au vrut sa ia inelul batranului cu forta. Omul nu s-a lasat si pentru ca a opus rezistenta, l-au atacat cu un topor. 

Al treilea tanar, un baiat de 16 ani, a smuls bijuteria in cele din urma si impreuna cu prietenii s-a facut nevazut. N-a durat insa mult si au fost prinsi cu totii.

Acuzati de omor deosebit de grav si complicitate, cei trei tineri risca pana la 25 de ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu