marime text:

Trei oameni injunghiati intr-un bar din Suceava!

Iute la manie dar si de mina, un tinar din Suceava a injunghiat azi-noapte 3 oameni, in numai citeva secunde. Cu unul se luase la harta din senin, asa cum din pacate se intimpla deseori prin baruri, si a infipt taisul in el ca sa-i arate cine are dreptate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a intamplat in acest bar din Suceava, cind, putin dupa miezul noptii, doi clienti care nu se intelegeau, s-au luat la bataie. Cel mai tinar si-a injunghiat nu doar potrivnicul, a lovit alti doi oameni - un baiat si barmanul care incercasera sa opreasca incaierarea.

Un martor povesteste "au inceput sa se certe si dupa aceea s-au luat la bataie si a intervenit barmanul si inca cineva si au fost injunghiati la randul lor

Pina sa vina ambulanta, cei aflati in bar au improvizat niste garouri si le-au oprit ranitilor hemoragia.

Cele trei victime au varste cuprinse intre 20 si 30 de ani; medicii spun ca ranile nu le pun vietile in pericol. Agresorul a reusit azi-noapte sa fuga; se pare ca este un individ certat cu legea  si politistii spun ca nu le va lua mult sa-l prinda.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu