marime text:

Trei oameni din Capitala, la un pas sa fie omorati pe trotuar, de un sofer!

Trei oameni puteau sa moara dintr-un foc luni seara, cand  o masina s-a repezit spre ei, chiar daca stateau pe trotuar. S-a intamplat in Capitala si soferul vinovat s-a grabit sa dea vina pe oricine altcineva.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul de 7 ani, mama lui de 29 si o alta tanara, de 18 ani abia iesisera din curte, cand o masina i-a lovit in plin, pe trotuar. Medicii SMURD le-au acordat primul ajutor, apoi i-au transportat la spital. Au lovituri la cap si mai multe fracturi la maini si la picioare.

Soferul in varsta de 19 ani ar fi incercat sa evite o masina, care sustine el, i-a taiat calea. A acrosat insa un alt autoturism, care circula in fata sa si din impact, a ricosat pe trotuar. I-a lovit pe cei trei, dar si un gard de beton si o alta masina parcata. 

Speriat de cele intamplate, tanarul a incercat sa dea vina pe soferul care i-ar fi taiat calea. Vazandu-se incoltit, omul a plecat de la locul accidentului direct la politie. 

Soferul este cercetat acum penal pentru vatamare corporala din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu