marime text:

Trei oameni au murit pe loc, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un TIR!

Moartea le-a iesit in fata pe Calea Clujului, unor oameni nevinovati, care s-au trezit cu un TIR peste ei. Erau patru in masina si tocmai se apropiau de Oradea, cand autotrenul i-a izbit frontal.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Trei oameni au murit pe loc si o femeie este acum in mainile medicilor, care nu stiu cat o vor mai putea tine in viata.

Medicii s-au chinuit aproape o ora sa o tina in viata pe femeia de 60 de ani - singura care mai respira cand au ajuns ei acolo. Au dus-o apoi la spital, dar starea ei este critica. In aceeasi masina se mai afla o tanara de 23 de ani si o femeie si un barbat, amandoi de 40 de ani. Cu totii erau insa morti cand au ajuns echipele de salvare.
 
Anchetatorii au refacut imediat traseul masinilor implicate in accident. Autocamionul care a lovit frontal masina unde se aflau cei patru oameni a trecut milimetric pe langa un alt autoturism. Soferul TIR-ului sustinea ca el n-a facut decat sa traga stanga de volan cand si-a dat seama ca cineva il depasea prin dreapta si se apropia periculos de mult.

Soferul autocamionului a iesit teafar din masina rasturnata. A suferit, insa, un soc atunci cand si-a dat seama ca a sfaramat trei vieti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu