marime text:

Trei dosare penale in cazul exploziei de la service-ul auto din Otelul Rosu

Sunt ore critice pentru doua dintre cele cinci victime ale teribilei explozii care a spulberat luni un atelier auto din Otelu Rosu. Medicii timisoreni i-au stabilizat, insa sunt inca rezervati in ceea ce priveste evolutia lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intre timp, ancheta este in plina desfasurare, iar procurorii au deschis trei dosare penale pentru distrugere, ucidere din culpa si vatamare corporala grava.
 
Cand au auzit ca baiatul lor s-a ales cu arsuri groaznice si a fost trimis la TImisoara, parintii lui Adrian, un tanar de 22 de ani, s-au grabit sa ajunga si ei acolo.
 
Celalalt ranit grav, un barbat de 40 de ani care lucra ca mecanic auto, este si acum in coma de gradul IV, iar medicii fac tot posibilul ca sa-l tina in viata.
 
Ceilalti trei raniti, internati la spitalul din Otelu Rosu, se simt ceva mai bine. Intre timp, anchetatorii au audiat mai multi martori si incearca sa afle cum s-a produs nenorocirea in care un tanar de 30 de ani si-a pierdut viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu